Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ - Gene8lia Sthn Pylo Gia Ton Ronalnto Tzoynior Photo Sportstonoto / «κάποιοι θέλουν να προβάλουν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου κριστιάνο τζούνιορ, που.

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ - Gene8lia Sthn Pylo Gia Ton Ronalnto Tzoynior Photo Sportstonoto / «κάποιοι θέλουν να προβάλουν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου κριστιάνο τζούνιορ, που.. Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του. Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. Ντεμπούτο στα social media αποφάσισε να κάνει ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο και η προσωπική του σελίδα στο instagram έκανε «πάταγο».

Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω. Ο ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα ματέο και εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος. Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της 2χρονης κόρης του. «φωτιές» άναψε με την παρουσία της η σύντροφος του κριστιάνο ρονάλντο, τζορτζίνα ροντρίγκες προς το παρόν η μαμά έχει δει από τον γιο της τέσσερα εγγόνια, τον κριστιάνο τζούνιορ 10 ετών, τα.

O Kristiano Ronalnto Agkalia Gia Prwth Fora Me Ta Didyma Mwra Toy Juniorsclub Gr
O Kristiano Ronalnto Agkalia Gia Prwth Fora Me Ta Didyma Mwra Toy Juniorsclub Gr from www.juniorsclub.gr
Contact κριστιανο ροναλντο on messenger. Εστω και αν διαμαρτυρήθηκε, ο κριστιάνο τζούνιορ έπεσε και πήρε…. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram. Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. Είδωλο του ρονάλντο τζούνιορ ο μέσι! «κάποιοι θέλουν να προβάλουν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου κριστιάνο τζούνιορ, που. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι.

Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του:

Ο αρχηγός της εθνικής πορτογαλίας, κριστιάνο ρονάλντο, θα γίνει αύριο, στην αναμέτρηση με την ουγγαρία στη βουδαπέστη, ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε πέντε τελικές φάσεις. Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω. Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του. Τον εαυτό του με όλα τα μέσα. Ανέμελες στιγμές για τον κριστιάνο ρονάλντο, τη σύντροφό του, τζορτζίνα και τον πρωτότοκο γιο του που κάνουν καραόκε την ώρα που είναι στο αυτοκίνητο. Ντεμπούτο στα social media αποφάσισε να κάνει ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο και η προσωπική του σελίδα στο instagram έκανε «πάταγο». Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. Ο γιος του έγινε 9 ετών! «φωτιές» άναψε με την παρουσία της η σύντροφος του κριστιάνο ρονάλντο, τζορτζίνα ροντρίγκες προς το παρόν η μαμά έχει δει από τον γιο της τέσσερα εγγόνια, τον κριστιάνο τζούνιορ 10 ετών, τα. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο κριστιάνο ρονάλντο ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του κριστιάνο τζούνιορ. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Ο ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα ματέο και εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος.

Ο γιος του έγινε 9 ετών! Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. Ντεμπούτο στα social media αποφάσισε να κάνει ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο και η προσωπική του σελίδα στο instagram έκανε «πάταγο». .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην έχει βρει ακόμη τον στόχο στη serie a και να αγνοεί τη χαρά του γκολ μέχρι στιγμής, ο γιος του όμως αποδεικνύεται… κανόνι!

O Kristiano Ronalnto Tzoynior Eftia3e Logariasmo Kai Eri3e To Instagram Photos Funtime Gr
O Kristiano Ronalnto Tzoynior Eftia3e Logariasmo Kai Eri3e To Instagram Photos Funtime Gr from fun.bbend.net
Ο κριστιάνο ρονάλντο ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του κριστιάνο τζούνιορ. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην έχει βρει ακόμη τον στόχο στη serie a και να αγνοεί τη χαρά του γκολ μέχρι στιγμής, ο γιος του όμως αποδεικνύεται… κανόνι! Contact κριστιανο ροναλντο on messenger. Στο πρώτο του παιχνίδι με τους μικρούς. Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Μεταγραφή του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται.

Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league!

Σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο κριστιάνο ρονάλντο ο «βασιλιάς» του instagram!(vid). Ανέμελες στιγμές για τον κριστιάνο ρονάλντο, τη σύντροφό του, τζορτζίνα και τον πρωτότοκο γιο του που κάνουν καραόκε την ώρα που είναι στο αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα. Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Ντεμπούτο στα social media αποφάσισε να κάνει ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο και η προσωπική του σελίδα στο instagram έκανε «πάταγο». See more of κριστιανο ροναλντο on facebook. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Είδωλο του ρονάλντο τζούνιορ ο μέσι! Ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι επτά ετών και μπαίνει όλο και πιο ενεργά στον κόσμο των social media, καθώς μετά τον πρώτο λογαριασμό (cr7 junior), δημιούργησε και δεύτερο. Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας.

.ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο Εστω και αν διαμαρτυρήθηκε, ο κριστιάνο τζούνιορ έπεσε και πήρε…. Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το.

5gvhlavwux0wym
5gvhlavwux0wym from www.gazzetta.gr
Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα. Ο κριστιάνο ρονάλντο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και δήλωσε: Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Ο κριστιάνο ρονάλντο ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του κριστιάνο τζούνιορ. Είδωλο του ρονάλντο τζούνιορ ο μέσι! Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του: Contact κριστιανο ροναλντο on messenger. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ).

Κριστιάνο ρονάλντο, ο μοναδικός που βγήκε πρώτος σκόρερ σε τρία πρωταθλήματα.

Κριστιάνο ρονάλντο, ο μοναδικός που βγήκε πρώτος σκόρερ σε τρία πρωταθλήματα. Στο πρώτο του παιχνίδι με τους μικρούς. Ο κριστιάνο ρονάλντο ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του κριστιάνο τζούνιορ. Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Ο πολύς κριστιάνο ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ έφτιαξε λογαριασμό και «έριξε» το instagram. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. Είδωλο του ρονάλντο τζούνιορ ο μέσι! Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στη γιαγιά του. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην έχει βρει ακόμη τον στόχο στη serie a και να αγνοεί τη χαρά του γκολ μέχρι στιγμής, ο γιος του όμως αποδεικνύεται… κανόνι! Ο αρχηγός της εθνικής πορτογαλίας, κριστιάνο ρονάλντο, θα γίνει αύριο, στην αναμέτρηση με την ουγγαρία στη βουδαπέστη, ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε πέντε τελικές φάσεις.

Posting Komentar

0 Komentar